Kategorier
Star Trek

Recension: Fusion (String Theory #2)

Mycket i boken gör att man inte upplever berättelsen som logisk eller trolig, men Beyer som författare gör ett bra arbete med att föra läsaren vidare in i det som berättas och man vill därför läsa vidare. Jag har haft svårigheter att greppa vad som menas med “stringteorin“, men denna bok förklarar detta på ett mycket enkelt och lättförståeligt sätt. Vi får möta mer av den nacenska kulturen, om än mestadels utifrån, och detta ger en större bas för att förstå den person som förde USS Voyager till deltakvadranten. Jag har faktiskt läst denna bok två gånger (med några års mellanrum), vilket hör till ovanligheterna, och jag tror att boken vid en andra genomläsning faktiskt kändes bättre än den första gången.

Betyg: 6 av 10

Tidigare skriven för Star Trek Databas.