Kategorier
Projekt Fasad 2015-2016

Beställning av ytterdörr

Vi beställer idag följande ytterdörr genom Järn & Bygg:

Lurs dörr Vinga, storlek 10×21 vänsterhängd. Färg Grå (NCS S 7000-N)  – Pris 17.490 kr

Sidofönster SL-FG, storlek 3×21. Färg Grå (NCS S 7000-N)  – Pris 6.490 kr

Kategorier
Huset

Angående offertförfrågan hos Ryds glas och Innovera

Vi har begärt offerter hos Ryds glas och Innovera var för sig, med syfte att byta ut fönster och en del fasad på vårt hus. Det här är vår sammanfattning av denna process. 

I korta ordalag kan man väl säga att företagen Ryds glas och Innovera har visat att man inte kan lita på de löften som de utlovar. De lovar gång på gång att offert skall skickas och måste påminnas flera gånger för att de över huvud taget skall bry sig om att svara. Då arbetet handlar om en totalsumma på gissningsvis mellan 110.000 och 150.000 så är det inget pyttelitet arbete vi pratar om, något som annars lätt kan prioriteras bort i dessa rot-paniktider.

Kategorier
Projekt Altan 2015

Husmålning – projektet som ibland tar paus!

20150920_211037Det här kunde man knappast tro – målandet av råspont och andra brädor till den (kommande) ombyggda altanen är äntligen färdigt. Nu kan Timmele bygg komma när som helst!

Fast jag gissar att de kommer först i oktober-november…

Läs mer: Husmålning – projektet som aldrig tar slut…

Kategorier
Peter Projekt Altan 2015

Husmålning – projektet som aldrig tar slut…

Det här med målning pågår ständigt. Just nu målar vi det blivande taket till vår altan. I runda slängar ett hundratal brädor som alla målas vita – med ett annars heltäckande tak kommer vi att behöva ljus och det vita hoppas vi skall hjälpa till!