Kategorier
Star Trek

Recension: Cohesion (String Theory #1)

Boken är skriven av en författare som annars normalt brukar skriva böcker tillsammans med andra, eller kortare noveller i novellsamlingar. Här har han dock stått helt på egna fötter och har fått starta denna trilogi och därmed stakat ut de kommande böckerna. Boken känns oavslutad, men bör alltså ses som en första del till ett större slut vid tredje boken.

B’Elanna och Seven kämpar med sina interpersonella problem och får samtidigt en ökad förståelse för varandras syn på saker och ting. Intressant bok och författarens försök att stå på egna fötter upplevs som ett mycket lyckad idé. För dem som gillar B’Elannas och Sevens mellanliggande kamp är denna bok säkert en riktig “hit”, men jag är inte en av dem.

Betyg: 5 av 10

Författare: Jeffrey Lang

Tidigare skriven för Star Trek Databas.