Jag har en roll i en Star Trek- och Star Wars-film

Star Trek, den elfte filmen i Star Trek-konceptet, har premiär den 8 maj 2009. Den flörtar med Star Wars med större stridsscener, etc, och bryter på flera sätt mot det som etablerats i tidigare filmer och TV-serier, ändå kan jag inte annat än se fram emot filmen. Det är J.J. Abrams som står bakom filmen, och han har ju som bekant skapat olika filmer och TV-serier, vilka slagit väldigt bra (Lost är ett väldigt bra exempel). Läs mer om filmen på Star Trek Databas.

Sedan har jag en roll i en kommande kombinerad Star Trek- och Star Wars-film, filmen Gatekeeper. Läs mer om den på Gatekeepers webbplats. Den är gjord av fans, men har flera mer eller mindre kända skådespelare knutna till den, och Thomas Dahl och de andra i truppen bakom filmen är oerhört engagerade. Väntad premiär sägs vara 2010, men jag tror själv mer på 2011. Vill ni ha en roll, så finns det fortfarande plats, man bör vara bosatt i Sverige eller Norge för att det skall vara möjligt att få ihop. De större rollerna är dock redan tagna.