Recension: Star Wars The Clone Wars, avsnitt 1

Det första avsnittet i den tecknade Star Wars-serien The Clone Wars ger ett lovande intryck. 22 avsnitt är gjorda för säsong 1 och säsong 2 har premiär i Sverige närmare sommaren 2009. Avsnittet heter Ambush (sv. Bakhåll) och den som blir utsatt för bakhållet är allas vår mäster Yoda med hans tre närmaste soldater. Men en armé överlägsen i antal är självfallet ingen match för en erfaren Yediriddare, så ni kan väl ana hur slutet blir. Bra story med bra tankar om att finna lugnet även i den mest kaotiska situation.

Jag gillade den tecknade filmen som förekom TV-serien och hoppas att den fortsatta serien inte gör mig besviken. Den täcker av saker som aldrig tidigare beskrivits i de normala filmerna. TV-serien går på lördagar och söndagar på TV400.